dissabte, 27 de setembre del 2014

Cinquè esmorzar transparent, el proper 27/9 sobre les 10 a Casa Matías

Com és quasi habitual, el darrer dissabte de mes ens reunirem per cinquena vegada per celebrar ingerir el Cinquè Esmorzar Transparent, en aquesta ocasió ho farem a:



Aquesta és la fitxa del esdeveniment:
  • Lloc: Casa Matías - Plaça de les Corts Catalanes nº 5 de Tarragona.
  • Data: 27/9/2014
  • Hora: 10h 

Es una reunió oberta a tothom i de caire informal per difondre els objectius de l'Associació Tarragona Transparent, el que som i el que pretenem, i la situació de la transparència en general a les comarques tarragonines.

Pot venir tot aquell que vulgui col·laborar o que tan sols estigui encuriosit, per esmorzar o prendre un cafè amb nosaltres i preguntar el que calgui.

Tothom és benvingut!

Fora bo apuntar-se al esdeveniment deixant un comentari aquí mateix, per tal de poder gestionar adequadament l'espai necessari.

Tan si veniu, com si no, sentiu-vos lliures de participar en el nostre grup de discussió obert, com no podia altre manera, que posem a la vostre disposició per tractar de tots aquests temes


Nota: El que vulgui esmorzar alguna cosa contundent, ho podrà fer, el títol de Esmorzar Transparent no te res a veure amb la dietètica... ;-)


- - -

T'el has perdut, llàstima, tens un altre oportunitat el darrer dissabte d'octubre, segueix atent al nostre blog, mentre tant pots participar en el nostre grup de discussió obert i donar un cop d'ull a on expliquem com va anar: Interessant, com tots, cinquè esmorçar transparent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada